top of page

COVID-19 zarazna je bolest koja se ponekad javlja kao teški akutni respiratorni sindrom. Uzrokuje ju novi koronavirus (SARS-CoV-2) i različito utječe na ljude. Virus se primarno prenosi kapljičnim putem pri kašljanju, kihanju i govorenju. Kod većine ljudi razvit će se blaga do umjerena bolest te oporavak neće zahtijevati hospitalizaciju.

Najčešći simptomi:

vrućica, suhi kašalj, umor.

Rjeđi simptomi:

tegobe i bolovi, grlobolja, proljev, konjunktivitis, glavobolja, gubitak osjeta okusa i mirisa, osip na koži.

Preporučene mjere za sprječavanje zaraze uključuju nošenje maske za lice, često pranje ruku, održavanje socijalne distance, prekrivanje usta pri kašljanju i izbjegavanje diranja lica prljavim rukama.

Ponašajte se odgovorno i pomozite nam da zajedno spriječimo širenje bolesti.

Hand Hygiene

Studio Baldovin Ballet Zagreb djeluje odgovorno te nekoliko puta dnevno dezinficira često korištene prostore, a u studiju se uvijek nalazi dezinfekcijsko sredstvo. U svlačionicama je osigurana optimalna udaljenost između mjesta za presvlačenje te trenutno u plesne programe iz naše ponude ne upisujemo više od 10 polaznika po grupi.

 

Molimo polaznike da budu odgovorni i ne dolaze u studio s vrućicom ili bilo kojim drugim simptomom povezanim s bolesti COVID-19 da bismo izbjegli prenošenje virusa na druge polaznike, učitelje, osoblje, posjetitelje i druge članove naše zajednice.

bottom of page